Upt test samar dan hilang

Pernah tak sapa2 test upt 1line pekat 1line samar2 pastu tetiba 1line tu hilang ? Bekas urin kecik and suntuk untuk letak upt tu ke punca line 1 hilang ?

3 Các câu trả lời

Hai sis.. Sama sy la.. Tgh alami.. Sy lewat period dh 2 minggu.. G scan.. Xnmpk apa2. Cuma dinding rahim tebal.. Mula2 test.. 2line.cuma samar2.. Then repeat xde.. Tggu seminggu lagi.. Test lain.. Insyaallah.. Moga kita sama2 ade rezeki nnti..

4mo trước

hi sis boleh saya tau skng keputusan mcmane ye?

saya pun tgh megalami mcm tu jgak. mula mula samar pstu hilang. xtau la npe

2y trước

Maaf sis nak tanya.. keputusan sis pregnant or x ye?? Sb sy pun alami benda yg sama

I pun mcm sama

4mo trước

hi sis boleh saya tau keputusan mcmane?