Ada tak momies 38w dah serah diri kat hsptal psal tknan drah tnggi..

Ada tak sama dengan saya.. Due date 18.1.2023..tp 3.1.23 dah kena serah diri kat hospital sbab tknn drah tggi.. Ada sama tak.. Doakan saya d permudahkan bersalin.. Rmai ckp induce ni skit dia lain sikit.. Jadi nerves plak..

2 Các câu trả lời

moga dipermudahkan sis 🌹 I pun kena serah diri 37w, risau & takut jugak. hopefully semuanya baik2 ja ❤️❤️

apa² sis rasa sekarang ..saya kena monitor tekanan darah saja x ada darah tinggi ..risau pula