Angin

Ada tak petua mcm mna nak buang angin dri badan selepas bersalin.. Sbb sy tgh mengalaminya and bdn sy akan mengigil secara ttiba.. If p hospital.. Doktor or nurse akan bgi ubat panadol je.. Sy bru bersalin pada 21hb Dec 2019

2 Các câu trả lời

pakai stokin, rambut ikat, rajin pakai sweater, minum air rebusan kurma merah, erm sapu pilis pada anak2 rambut d keliling kepala, param d tapak kaki.. 😊 cuba la.. then tungku tapak kaki..

5y trước

🤗💕

Makan bawang putih goreng.. unk buang angin.