Nak masuk 2 bulan baby berak hijau kekuningan

Ada tak pengalaman korang mcm saya baby berak hijau Awal tu ad lendir sekali skrg tak colour dia jdi hijau kekuningan Saya banyak bagi susu badan dari susu formula Sebab apa ye??

2 Các câu trả lời

Takut lebih foremilk

10mo trước

foremilk bagus juga tetap susu cuma ianya dianggap air atau cair dan ianya diawalan . masuk ujunh hindmilk ni susu yg lebih blemak , lebih bnyk khasiat serap utk bayi … bagi bayi menyusu lama sedikit dr biasa smpai breast rasa kosong . dan baru tukar sebelah .. utk lebih detail , sis search kat tiktok bnyk perkongisan dan penjelasan lebih jelas bkenaan foremilk dan hindmilk … sy tak berapa pandai bg tahu lebih risau salah info sbb paham sendiri risau ada salah paham dlm penyampaian .. sbb sy pun masih belajar2 . anak ptama🥰