Malas sepanjang hari

Ada tak mummy yang macam saya? Saya sejak masuk 7 weeks terus rasa malas nak buat semua benda. Takde energy langsung. Sekarang saya dah 9 weeks makin malas nak gi kerja, buat kerja rumah 😭 Macam mana nak ada motivasi balik ni 😭😭

14 Các câu trả lời

Sama lah baru 9weeks, malasnya ya ampun. Nak baring tidur je kerja. Rasa lemau lembik. Tapi kene jugak gagahkan diri pegi kerja 🫠

1y trước

Leganya baca ramai macam saya 😂 Takpe lah, kita rehat untuk baby 💪🏻😏

sameee... semua Benda malas nk buat. husband ajak window shopping pun malas 🤣🤣

sya sakit badan sangat2. baring sakit, duduk pun sakit. semua serba xkena

1y trước

Faham sis. Sama je macam saya. Tu yang jadi malas semua benda

takpe,,rilek2 je.awal2 trimester camni takleh nak bergerak sangat haha

1y trước

Kann. Try untuk tak paksa diri 😆