Due date dah lepas, masih belum bersalin.

Ada tak mommy2 yang due date dah lepas, tapi belum ada tanda lagi? Saya due date 20.6, tapi masih belum bersalin lagi. Baby masih syok duduk dalam perut. Kalau xbersalin jugak, 30.6 ni serah diri. Doc bagi masa 10 hari.. doakan saya dan baby dimudahkan segalanya ya.. ada tips tak nak cepatkan bukaan?

1 Trả lời

Kerap bersama, squat, jalan itik, naik turun tangga. Tak pun try 'activating labour', ada dkt youtube.