Due date 4/2 masih belum bersalin

Hi mummies. Mana yg due date 4/2 ada yg dah bersalin atau baby masih selesa dalam perut lagi?? Baby saya masih selesa dalam perut. Dah bersenam pun dia still syok lagi. Doakan baby keluar ikut EDD ye. Mummy tak nak serah diri 😭

3 Các câu trả lời

Anak pertama sy lahir lebih 13 hari dari due date. Selagi gerak baby aktif dan mommy takde history masalah kesihatan cth gdm, doktor akan bagi masa lagi sebelum serah diri. Kena induce belon pun tak jalan. Sampai masa sakit dan bersalin normal. Mommy pun kena aktif ya. Bykkan berjalan sambil pujuk2 baby. Semoga dipermudahkan

semoga dipermudahkan urusan awak. pujuk je baby selalu. inn shaa allah baby keluar ❤️. dh cuba bersama suami?

slalu kalau kandungan xde masalah doc akan bg tempoh sminggu lg utk bby keluar