baby 1 bulan

Ada tak mommy2 kt sni berpengalaman mcm sy.. bby senyap time tidur n minum susu.. bile celik je mata menagis or mengamuk.. pujuk n peluk pn tk jalan.. normal ke??

5 Các câu trả lời

mummy boleh cuba yg ni.. inshaallah anak mummy akan lebih tenng😊.. mummy nak lebih details lg psl set ni.. wsp ibu.. www.wasap.my/60138661354.. ibu akan tlong mummy.. dulu pom ibu mcm mummy jugk..

maaf puan sy kurang psti ttg ini..dari pnglmn sy dlu..ank sy xpnh alami mcmni..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

maaf puan sy kurang psti ttg ini..dari pnglmn sy dlu..ank sy xpnh alami mcmni..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

normal ....sbb mungkin baby dlm keadaan x selesa.Cuba bedungkan baby sambil tepuk dada baby perlahan2

Hai baby macam mana okay dah ke? Sbb baby saya pun macam ni