Makin debur ya 😂

Ada tak mommy2 kat sini due bulan 9 🥰 smoga dipermudan segala urusan ya .. saya 13/9 anak frst normal . Harap sangat anak kedua pun normal Inshaallah amin 😘

41 Các câu trả lời

alhamdulillah skrang baby dalam perut dh usia 8bulan.. insyaallah bulan depan allah mempermudahkan segalahnya buat anak sulung amiin🤲🤲🤲

sy first czer..2nd normal..yg no 3 harapnya normal..due 20/9.semoga semua ibu2 yg bakal melahirkan dipermudahkan urusan kelahiran🤲

sy due date 22/9 ank first jugak .. tp sbb gdm on insulin kna masuk 2 mngu awal warded..induce.. debarnya rasa .. pnglmn pertama kli

sy due 2/10..tp bulan 9 tue dh blh standby bby dh cukup mtg utk lahirkan,so seriusss sgt2 berdebar...dan xsbar nk jumpa baby...

saya due 16/9. anak ke 4. berdebar juga Lepas 5 tahun bersalin normal. tapi Rasa macam sakit Tu mahu bersalin sdh huhuhu

Due date sis sama dgn saya.. Semoga dipermudahkan urusan ibu2 yg bakal bersalin bulan 9 nanti 😘

12/9 due....arini dah 34 week..berdebar² rasa nak jumpa first baby🤰😂semacam excited sangat

samalah due kita..tapi terpaksa naik hospital 30/8 ni Sebb gdm 😂tak sempat nk sampai 13/9 ni

Sye first bby jgk .. 24/9 .. smoge dprmudahkan smue urusan utk ibu2 mengandung ye ..😍😍

saya pun bulan 9 .. 12/09 🤍 semoga dpermudahkan segala urusan kite semua nnti … ameen