Makin debur ya 😂

Ada tak mommy2 kat sini due bulan 9 🥰 smoga dipermudan segala urusan ya .. saya 13/9 anak frst normal . Harap sangat anak kedua pun normal Inshaallah amin 😘

41 Các câu trả lời

15/9 due..arini da 34 week..bdebar2 lak rasa..ni ank ke3..slps 4 tahun..rasa mcm ank pertama pulak debarannye tuu..😂😂 risau sbb ada gdm on diet..mtk3 la yg ni keluar awl..dua2 ank 40week x moo kuar lg..best kot duk dlm perut😂😂..dua2 kne induce..smg dpermudahkn urusan mommy2 semua..

2y trước

Eh sama anak ke 3, dan due pun sama 15/9, saya jarak dgn anak 2nd, ada la 5 tahun.. mmg rasa mcm first time 😆 Ada gdm jgk, tapi minggu depan baru pakar O&G bagi tarikh serah diri sebab on metformin. Staff kesihatan kata kemungkinan 36-37 weeks dh serah diri klu gdm on ubt 🫠 Anak first bersalin pramatang, 2nd 40 weeks 3d. Jadi yg anak ketiga ni kalau cukup bulan insha Allah, kira first time utk sy rasa kena induce Klu kena induce tu sehari selepas serah diri ke puan?

sy 12/9😬...ank no.4 lepas 6thun...excited die lain mcm..satu sbb dh lama gap kn, kedua sbb ni mybe first baby girl in the fmly based on 5d scan..hrp2 laa xbuat surprise mcm abg die yg no.2..scan girl,kluar boy..nsib mse tu xbeli baju girl😝..sblum ni smua abg2🥰

2y trước

Saya pun due 12/9...berdebar rasa after 12y nk ada bby pulak😄Semoga dipermudahkan utk semua🤲🏼

Sy due date 19/9.. skrg dh 34week.. sy pon first time sgkt gdm.. tp on diet.. xthu lah bersalin awl ke atau ikt due... anak first bersalin cukup2 9bulan.. xsmpai due gak... anak second nie xthu lah mcm mne.. smge dipermudahkan segala urusan kte sume..😊😊

sy 29/9 ni anak ke4,tp bakal czer utk ank ke 4 😬 xdpt trikh lg utk czer dan sy first time sangkut gdm,makan ubat ja..xinsulin,smoga d prmudhkn smuanya urusan kita,cant wait to see september baby 🥰

2y trước

hritu sy ms pregnnt ank ke3 34w ,dah ke hsptal utk amik trikh czer ..dorg bg czer tme 38 sbb 2previous scar ,now preg ke4 sgkut gdm ,blum dpt trikh lg utk czer ..nnt doctr dkt kkia akan suruh ke hosptl utk refer sna,amik trikh czer

saya 18/9 ..second baby ..moga dipermudahkan utk kita semua ibu2🥰🥰..x sabar nak jumpa baby dah ..anak first meninggal dlm kandungan 39weeks ..moga kali ni selamat kedua nya

2y trước

due saya 3/9

Due 27/9, anak ke-4, kandungan ke 5. *GDM *HB low Anak 1st dan 2nd Vacume, nombo 3 induce. Semoga nombo 4 di dipermudahkan. Barang2 baby dan barang hospital tak siap apa lagi.

hi saya nak tanya, sya belum kawin tp dah pregnant 31weeks. buat buku kat klinik swasta pun dah masuk 6bulan lebih, kalau sya bersalin kat hospital kerajaan drg akan marah tak?

Sy 15/9..first baby jugak..excited nk jmpaa baby tp nebes pon adaa😂semogaa mommy² yg bakal bersalin bln 9 nnti dipermudahkn.. Aamiin🤲🏻

2y trước

Semoga urusan kita suma dipermudahkn.. Aamiin🤲🏻

25/9🙋harap yg second ni pun normal tanpa jahit atau koyak😁first dulu kena gunting trauma jugak la.semoga dpemudahkan segala urusan bslin kita semua Aamiin..

sya 14/9..bby yg ke tiga..excited nak jumpa bby.ank first baby boy 16/9/2015..yg second 14/7/2017 meninggal dlm kandungan 6 weeks. beharap semua lancar yg ke tiga.