Menunggu hari

Hi assalamualaikum ibu², saya pregnant anak ketiga , harini genap 37minggu , actually due date 14/10 tapi sebab gdm on ubat , kalau tak sakit juga atau turun tanda , 29/9 ni kena serah diri , Dan 30/9 . Doakan saya Dan baby Selamat ya , harap sangat sakit sekarang sebab dah Dua Kali bersalin paksa . Anak No 1 normal induce 2 Kali , anak no 2 emergency czer sebab breech(songsang) .. saya doakan untuk ibu² yang lain juga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti Amin allahumma Amin ..

8 Các câu trả lời

sama due 14/10...brhrp btl melahirkan sblm due takut nak kena branak paksa...kontraksi palsu on of dri 18 hb perut kerap mngeras smpai 15_20 kali sehari...hri ni pun perut mngeras jga tpi d srtai dngn sakit sikit² kt blkng dn bwa perut...xlarat da nak bngun smua serba sakit dri paha smpai kaki sakit hampir tiap hri...jalan pun trkangkang²😂smoga scptnya kita smua d beri tanda melahirkan sblm due...amin🙏🏻

hi sis, sy hari ni 37 mggu 1 hari.. due sy 13/10 anak pertama.. pun sama masih menghitung hari..sy just ada rasa sakit belakang, cramp kat celah kangkang and susah sgt nk bgn dri katil atau nak ubah posisi sbb punggung sy rasa sakit seblah kanan.. harap urusan kita dimudahkan dan selamat melahirkan baby soleh & solehah amin..

insyaAllah ❤️ smoga dipermudahkan urusan sis bersalin...smoga sis n bb Selamat n sihat... samala sy pun last year gdm on ubat jugak...sis jgn risau k...yg penting...jaga mkn...tdo cukup2...doa byk2 insyaAllah sis kuat🤲💪💪💪❤️❤️

sama due 14/10. tapi harap dapat bersalin awal bulan 10 ni. doakan semoga proses kelahiran saya dipermudahkan dan dapat bersalin normal sbb yg no 1, bersalin scara emergncy czer.. doakan saya ya 🌹

waalaikumussalam semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis nanti Aamin

Tarikh due kite sama 14/10. Semoga dipermudahkan urusan semuanya.

Tarikh due sama …semoga dipermudahkan semuanya Amin …

due date sama 14/10