Makin debur ya 😂

Ada tak mommy2 kat sini due bulan 9 🥰 smoga dipermudan segala urusan ya .. saya 13/9 anak frst normal . Harap sangat anak kedua pun normal Inshaallah amin 😘

41 Các câu trả lời

due hujung bulan 9 tapi kena bersalin awal sebab gdm 😅 tp mmg tak sabar nak bersalin pun hehe

2y trước

sy pn hjg bulan 9,29/9 due.sgkut gdm first tme utk ank ke4 ni.sllu gdm ni kena bsalin awal kndgn brp mggu ya?

saya first mom skrg da 8 bulan , due 16/9 😭 smogaa normal lah tkutt gemuruh semua ad

semoga dipermudahkan urusan bersalin nnty.. Amin...Sama laa second baby...14/9 due ..

hai mommies , sy 7/9 ..tak lama lagi dah semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲

Saya due 17/9 tapi Dr slalu pesan anak maybe 27 weeks tu dah lahir. So prepare jer.

18/09 . x larat nak jalan dah.. rasa mcm baby dah kat bawah sngt. tp due lama lg.

hai geng..due 5/9/22 ni..tunggu hari jer kita ni 😁😁

sy 14/9 🤱🏼 Semoga dipermudahkan segalanyaaaa ♥️

saya sis🙈...due 28/9...makin berdebar dah ni ..hihi

due 23/9 tapi perlu masuk dewan bedah 1/9 😊

2y trước

due 23/9 juga first mom