panas sangat...

ada tak mommy2 dalam ni mcm sya masuk tresmister3 ni asyik rasa panas je yaallah malam kdg mandi smpi 3kali... bepeluh peluh... klu tengah hari.. duk depan kipas lagi lah terlalu panas smpi habis satu botol air sejuk mineral...

41 Các câu trả lời

Saya la tu! Panas dia sampai 4 kali mandi. Duduk aircond pun peluh

Sama la sya..33 week..panasnya..mandi mlm airnya rse panas lak..

Same la sis.. dgn cuaca skrg pns.. sbor je la.. skrg sy 33week

Sy yg second trimester pn ad mse panas mleleh2 pluh 😅

Sama la kita.. Sampai anak saya ikut nak mandi jgk

Sebelum tido kena mndi dlu.. klu x.. xleh tido.huhu

Sma sy dah 31w.. Pns melmpau... Lagi cuaca pns skrg

sama la panas ya amat.. kipas dpn muke br lege...

Sama laaaa badan cepat berpeluh Dan panas🤗

Sy sehari 5 kali mandi dah aihhh panass.