27 weeks harini

Masuk 27 weeks ni panas sangat2, kalau tido malam sampai basah rambut sbb peluh, xdapat tido sbb panas, hala kepala kat kipas, harini pon masih panas kerap mandi, mungkin sebab mengandung.. Sabar jela kan..

1 Trả lời

kan kalau mengandung mmg kita kerap rasa panas. tpi suhu normal je. jadi kena byk minum air masak. sye tido dlm aircond pon rasa bahang. kdg tu sampai bukak kipas skli 😂 husband kt sblh pon rasa bahang dri bdn sye.

2y trước

tu lah kan.. huhu banyk perkara kena berkorbn..