panas sangat...

ada tak mommy2 dalam ni mcm sya masuk tresmister3 ni asyik rasa panas je yaallah malam kdg mandi smpi 3kali... bepeluh peluh... klu tengah hari.. duk depan kipas lagi lah terlalu panas smpi habis satu botol air sejuk mineral...

41 Các câu trả lời

Sama la..dh 33w rasa bahang panas tu mcm dok dpn bara api atau oven..sy sentiasa basahkan towel kecil utk lap peluh..peluh pun rasa melekit..mandi ni x tau nk kira..asal pergi toilet kencing,mesti mandi terus😁😁 tgh tido mlm buta klau terjaga pun mmg akan bgn mandi..kadang sampai rasa nk berendam dlm air 24jam

Ye Sis.. Saya ni mengandung baby pertama so semenjak masuk trimister ketiga ni asyik panas je, lepastu nak tidur sebelum tu mesti begaduh dengan suami.. Kita panas dia boleh perlahankan aircon.. Tapi lepas gaduh minta maaf, sebab banyak dosa kann hahha

Saye 2nd trim . Sehari tu kdg mndi 5-6 kali . Nk tido mesti nk mndi 😂😂😂 . Kipas smpai 2 . Tapi tk cukup sejuk . Rase hari2 nk siram kple . Kdg tido pakai panties n singlet jee 😂😂😂 . Tido time tgahri lagi laa panas .

Sy sepanjang preg kepanasan. Berpeluh2 smp kna mandi 3- 4 kali. Tp sbb sy berpeluh byk, sy kurang ke tandas nk kencing. Rambut hari2 kna cuci. Teruk betul sy rs. Kat umah beraircond. Klu kipas berpeluh. Berjalan sikit pnya berpeluh

Samaaa. Panas dia tak dapat dibendung haa. Malam2 biasanya sy tidur buka kipas je. Sejak 3rd trim ni memang tidur malam kena buka aircond. Kalau tak asyik terjaga je sebab panas. Kesian kat suami sy berbungkus kesejukan haha.

Sama lah. Saya dari trimester 2 lagi dah terasa, skg baru masuk trimester 3, dia punya panas berpeluh tak boleh bawa bincang 😂 Kalau tengahari tu, duduk depan kipas pun, peluh boleh menitik2 lagi 🤣🤣

Akk pun sama Dik.. 😬Sabo jek lah.. Sehari tak tau berapa kali mandi dahhhh..🤓 36w4d.. Sini Hujan orang tdo berselimut.. Akk bekemban kipas atas bawah.. Mmang tak boleh bawa bincang bahang terasa kan.... 😂🤣

Sekarang dh la musim panas. Tambah pulak tgh sarat. Lagiii laa rasa panas. Libang libu rasa nyaaa. Nak tido pon tak selesa. Kalau dh bareng mengiring. Rasa menitik2 peluh dkt leher 😆. Kalahh org keje buruh tu.

musim panas sekarang ni,kalau saya pulak malam tak ape tak bukak kipas..rase sejuk aje tapi siang ari berkemban aje,panas pergi mandi dan releks dengan biarkan kain basahan sampai kering..ulang2 camtu je lah ari2🤣

Saya yg baru nak masuk 5 bulan ni pon dh panas...berpeluh jeruk bdan😅😅...tekak kering sampai rasa nak letak paip air kat tekak