Negative result

Ada tak mommy kat sni yg pregnant tapi result UPT NEGATIVE?...sbb sy guna brand diagnos....simptom2 ada da n period lewat 11 hri

8 Các câu trả lời

Nie pengalaman sy sendiri...pd mulanya sy sakit kepala 3 hr berturut ²...14.8 sy tergerak hati check upt syukur alhamdulillah naik 2 line...15.8 sy pergi klinik untuk kepastian betul ke sy pregnant alhamdulillah result yg sama naik 2 line...masa tu nurse kira sy br 2 weeks...21.8 sy ada appointment dgn klinik pakar o&g pasal cyst sy...dalam masa yg sama doc check sekali betul ke sy pregnant...check upt naik 2 line juga...bt scan atas dan bawah tak nmpk ape²...doc kata ada 2 kemungkinan sama ada kandungan luar rahim atau awal lg...doc sarankan sy masuk wad...5 hr sy masuk wad...bt ujian beta hcg...bacaan memang positive hamil...doc bg sy keluar wad sebab dlm wad sy tak ada tanda² bleeding...doc sruh follow up klinik je...pada 29.8 - 31.8 sy ada bleeding sikit...pakai pad 1 keping tapi tak penuh...sy ingt bleeding sebab awal pregnant...sy tak pergi hospital check...tp rupanya bleeding sy gugur....semalam 11.9 sy appointment klinik utk 6 weeks...check upt pertama naik 1 line negative...doc dah pelik...kenapa mesti negative sedangkan pregnant...check sekali lagi upt naik 1 line negative juga...doc sahkan sy gugur...kecewa bila dpt thu sy gugur...doc kata sy gugur mgkin kandungan dlm 4 weeks...

Awak Cuba lagi smggu dua, saya mcm ni la buat upt pun sama mase hari ke 14 lewat period baru nampak to pun upt yng ke 9 baru la line smar.

Sy lewat period 29 hari.. Tnda2 nk dtg period pon xd... Cek upt -ve... Scan pon -ve... Tuan badan pon confius dgn diri sndri😂😂😂

5y trước

Taw xpe... Doc pon ckp mungkin hormon jer.... Doa bnyk2 moga betol2 ad rzeki😊

Samalh mcm saya...period lewat 7 hari tapi check upt dapat result negative...

Sama lah . Nanti try lagi . Sebab baru lagi kadang memang line tak naik .

5y trước

Yeke okay2 heheh

try guna clear blue digital, dia boleh detect hcg walaupon rendah

Sama lah sis.Saya bulan ni priod lewat semalam cek negetif

🙈