Pregnant atau tak ya?

First test upt guna strips 8/10 +ve sampai harini guna +ve tapi bila test guna clear blue Dan casette result macam negative. Confuse dah 😂 ikut kan da lewat period 5hari. Test clear blue yang paling tepat ke?? #firstbaby #firstmom #seriusnanya

Pregnant atau tak ya?
1 Trả lời

clearblue tepat je. kalau xde samar2 tu makna nya xde kesan hcg dlm bdn.

2y trước

yeke. saya tggu lagi sampai period la . kalau xperiod saya buat scan tgok . saya period regular tiap bulan xde miss.