12 minggu kehamilan

Ada tak mommy kat sini yang tak boleh makan nasi semasa mengandung? Ada cadangan makan tak yang boleh diambil kerana berat semasa mengandung turun.. 😭 Selera makan pun tak ada. Hanya mengharapkan buah buahan sahaja.. 😢 #tips #makanantambahan #12weeks #alahanpelik

2 Các câu trả lời

Setakat ni, ada sparekan roti & biskut.. Mee, mihun boleh masuk tapi boleh bau tumis..

Dah try mee, bihun, pasta? Roti? Semua tu lebih kurang macam nasi jugak