ada tak vitamin tambah selera makan utk ibu mengandung? berat badan sy makin menurun. #12weeks

Vitamin tambah selera makan untuk ibu mengandung.

2 Các câu trả lời

Cuba tanya nurse tempat awak check up. Saya pun awal pregnant dulu memang berat badan menurun sampai laa usia kandungan 5 bulan baru ada selera makan balik. Sekarang dah 8 bulan berat naik 7kg sampai kena check BP setiap hari takut ada tekanan darah tinggi 😂 apa² pun cuba makan sikit² sis, masam² ker asalkan makan..

Berat sy mula naik start 20w sbb alahan & kena covid. Sblm2 tu klu turun it's normal.