teringin makan burger mcd ketika pantang

Ada tak mommies yg macam sy. Time2 pantang cmni lah rasa nak mcD, nak kfc . ?

2 Các câu trả lời

Maaf sya ckp ya .Semua makanan yg kita makan sblm bsalin smua blh mkn knapa tiba2 lpas bslij xblh mkn .tolong la belajar bab2 pntang lain seperti suruh husband bnti rokok@ vape .Bab mkn knpa kna ptng bnd msok perut bkn rahim .rahim & perut tmpt yg bbza.hairan sy lps 44hri korg mkn je sgala xda skit pulak.nk ptng jgn ptng msa bslin its should be full life.Tolong la mami2 yg bru bslin tlong la ada knowladge skit bab2 mkn ni kesian bdn awak xdpt mkn sdp2..Mgkin blh tgk fb Doc Imelda Balcin bab2 mkanan ni..

1y trước

Berdasarkan pengalaman sy... Semua bergantung pada badan masing2.. Ada yg sensetif... Bkn xnk open.. Tp x brani ambik risiko... Sbb yg tanggung badan kita sendiri... Contoh nangka/tembikai.. Ada yg kata boleh mkn masa pantang.. Tp klau sakit.. Sejuk menggigil.. Angin.. Mcm mn? Klau x.. Alhmdllh... Rezeki

Sy, sbln skali msti nk mkn.. sy jd suka burger..

5y trước

Kaann. Lepastu sis makan tak?