Terasa nak nangis

Saya skrg preggy 16w3d. Nak tanya, ada tak mommies yang kadang2 rasa okay, normal, kadang2 rasa nak nangis? Haha tak tau la apa jenis soalan ni tapi kadang2 saya rasa nak nangis. Bila nangis rasa macam lega. Tak tau apa yang dilegakan tu sebenarnyaaaaaa ?

1 Trả lời

Saya. Hahaha emosi x stabil sgt. Tengok citer aksi2 pun nangis. Tengok iklan ntah pape pun ngis. Ape yg sedih sangat pun x thu. Nasib suami faham. Mula2 pelik jugak tengok wife nye ngis tiba2. Hahahhaha. Lama2 dia plak tlg tenangkan.

5y trước

Okay, lega ada geng. Saya baru lepas nangis ni haha. Ni tengah nak makan aiskrim pun nangis. Tengah solat pun nangis 😂😂