#Vaccination

Ada tak mommies dekat sini yg mngandung 37weeks ambil vaksin? Boleh kh d vaksin pd usia kehamilan bgni.. sbb semalam prgi check up kat klinik ..staft nurse suruh ambil vsksin tp sy takut kalau vaksin yg bakal dterima mberi kesan smpingan kpd baby dlm kndungan 😌 actually, sy mmg nak sgt dvaksin tp ragu² sbb kndungan sdh cecah 37 minggu 1 hari pd hari ni .. ada tak mommies yg sma dgn sy yg sdh dvaksin ? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Actually so far takde any research mengatakan vaksin akan ade effect pada baby. Selalunya dorang akan bagi pfizer atau astra zaneca. Doctor akan menasihati puan jika ragu ragu. Pada pendapat saya, memang perlu vaksine.