radang merah czer

Ada tak mommies dalam ni ada radang merah kat atas jahitan czer macam saya ni. Ada tak sapu apa2 ubat atau cream untuk hilangkan merah tu.boleh kongsi dgn saya tak..tq?

radang merah czer
1 Trả lời

hai mummy.. mcm saya tp saya biarkan je tak berani letak apa2. alhamdulillah lama2 dia kering. Apa yg saya selalu buat lepas mandi, saya akan lap kering2 permukaan jahitan dan guna hair dryer tuk 10 minit bg kering luka jahitan. itu yg doc hospital pesan pada saya.