sakit pinggang tapi tak perut tak mengeras

Ada tak momies disini pernah alamai macam nina .. 34w5d ada sakit pinggang gitu kerap jugak la tapi perut tak mengeras pon and tanda pon x da.. masa anak pertama x dak la cam ni.. anak kedua ni rasa lain macam.. pergi hospital nurse cakap normal je .. biasa baby activ sgt... Tp iols ni risau .. hrap okay.. Sapa ada masalah cam ni? Boleh share tak

1 Trả lời

Braxton Hicks la tu. Normal je. Kalo skit kerap 5-10min tu nk bersalin