Pregnant lg

Ada tak mcm sy ank baru setahun pregnant lg?risaw kena marah,taw salah sendiri..

Pregnant lg
8 Các câu trả lời

alhamdulillah nurse kk saye x marah sgt la.. bebel2 gitu je sbb jarak dekat kan.. tapi masih layan baik2.. suruh jaga emosi time2 camni. inshaAllah awk kuat. lantak je mulut org.. yg tanggung sakit tu kita.. bkn suruh nurse yg beranak kan 🤣

kazen sy lagi best. ank dia br nak msuk 9 bulan dia dh ada bby baru lagi.. alhamdulillah nurse nasihat kan. jaga elok2 je kandungan dia. dan bykkan berihat. jgn buat kerja berat..

ok lgi tu ank dah smpai setahun , sy ank bru 9 bulan dah pregnant ank yg ke2 😂

itulah sy risaw .nak taw pengalaman ibu² smua,kot² misi marah ke tak .risaw pulak

sy pum sama.. ank sy bru 10bulan sy dah pregnant kli kedua😅skrang dh 13week🤣

2y trước

knn alhamdulillah ❤️❤️

nak buat macamana dah mengandung. rezeki. ala deme bebel tu sekejap je.

rezeki tuhan nk BG.. mengandung lah sementara umur masih muda..

redha sis nurse bebel ja sis dah nama rezeki dari allah