Second pregnant

Ada ke ibu2 dekat sini, Ank first setahun 4bulan pregnant lg

15 Các câu trả lời

Ramai je sis, sy ank first bru 4 bln dh pregnant y seconds, y seconds 1 y 3m, pregnant ank ke 3, y ke3, 1y 6m dh pregnant ank ke4 😅, skrg sume nmpk sebaya je...skrg no4 pn dh 3y,Duk tringin gak nk tmbh 1 lg bunga sekuntum...susah plak nk lekat huhuhu

2y trước

Huhuhu doc pn ckp cm tu😅, x serik brnk...doc x mrah pn dia tnye nape rushing sngt...Sy bg tau je sy klau bleh nk ank 5 org sblum usia 35 thun... Lpas pd tu klau bleh xnk pregnant dh sbb lebih resiko kn bila usia smkin mningkt...tp kita kn hnya merancang...doakan sy dpt sorg je lg ye dlm thun ni 🤭🤭🤭

🖐🏻 ank ke 3 xdan sthn dh rezeki 🤰🏻 lgi 🤭🤭 dh jdi nk buat mcm mne kn..hadapi dgn tabah wlaupun pnt.. dugaan kli nie doc ckp air ketban sy byk 😢 smoga smuanya baik² shj ..

2y trước

semoga dipermudahkan urusan awak🌻

saya. setahun 2bulan pregnant 2nd baby. dah selamat bersalin pon awak 5.1.23 haritu. baby 1st skrg 1tahun 11bulan dn 2nd baby 2bulan++

2y trước

ok kak ..saya mkn pil ubt ..2 tahun kalau jarak rzki

bestnya.. teringin nk pregnant dekat mcm ni.. tapi tulah.. saya semua benda urus sendiri 😭 nak xnk kena jarak lama la.. hmm suami bkn peduli pun 😢

2y trước

saya ank 3 bulan banyakk emosi kdng suami pnt balik kerja dia tdr saya nangis sbb dia x faham saya memng x lah nk mgdung dkt ..wlpon rse nk mgdung xyhhh fkir dah ..jaga ank ni sampai bsr

Selagi sihat badan dan kuat, boleh pregnant selepas setahun. Doktor hanya rekomen at least 2 tahun utk pemulihan badan yg menyeluruh.

sayala tu,anak first setahun 5bulan,yg second br 13hari. Kena kuat mental fizikal,berpantg pon mcm tk pntg itu biasa 😅💕

2y trước

kalau duduk sdri memng kena kuat lah mental hehee ..setahun 5 bulan bsr dh jgn bawah setahun mentl tk kuat

kita baby 7 bulan dah ade baby dlam perut 2bulan.. anak no 2.. alhamdulillah cuma kena kuat la sebab nak handle anak no 1..

2y trước

kalau x kuat jgn lahh brnk lagi kan

Saya anak pertama 1y 8m termengandung yang kedua tu dah selamat bersalin bulan 12/2022 sekarang baby dah 2bulan ..

2y trước

bsr dhh yg pertama

saya anak setahun 6 bulan,dah pregnant lagi..tp anak yg seterusnya tu umur dia xpanjang..jadi anak syurga

Sya,ank blm genap 2thun prgnt lg..lpas stop ambl prancng thu2 d bgi rzki utk prgnt🤭