Air Masak Tak Boleh minum

Ada tak macam saya yang tak boleh nak makan dan minum air masak. Lepas tu bila lewat makan pulak perut masuk angin 😭

13 Các câu trả lời

Macam saya , saya urut lembut2 dulu bahagian ulu hati , tekan2 nanti akan nak sendawa + muntah . saya akan muntah pahtu sendawa puas2 , baru makan atau minum. Kalau makan time perut kembung akan rasa x selesa . Tu cara saya la hehehe

sama dgn sy..terpaksa bancuh air sirap utk minum...perut cpt lapar setiap 15mnt...lmbt je mkn auto muntah perut kejang..penat,letih bdn.mkn ubt tahan muntah pn xjln...

sy pun sama sis.. makn xboleh minum air xboleh. lambat makn masuk angin . dan perut rasa kembong2. lepas tu asyik lapa je.. tapi xleh makn .. mutah balik..

2y trước

hihi betul2 tak semua merasa nikmat ni. alhamdulillah

saya tgh alami... simptom y trk sngt dktr ckp gristrik di sbb ln hormon... sakit sngt, xblj minum air, mkn pun tgk pd keadaan

sama dgn saya kena makan berulang² pas MKN mabuk tp setakat ni air masak boleh minum berbotol² cuma x bleh mkn terlampau bnyk

Saya sama sebijik macam awak 😭😭 tak tau nak buat apa dah kan? Mcm dilema apa nk buat bab makanan ni 🥲🥲😭🥹

Sama lah saya sis sampai kena admit hosp debab dehydrated 🥲 lepas kena drip baru lah okay sikit

kita sama sis...dah rasa mcm masuk angin, rasa mual pulak... bila dah makan, muntah balik...

sama lah tengah alamai sekarang ne kalau minum bnyk mesti muntah balik

sy pn sama. lps tu klau mkn rasa mcm sesak nafas .