Minum Air Masak Selepas Makan

Ada tak Ibu² yang anaknya selepas makan jerk, hanya nak minum air masak? Dah habis air masak, baru capai susu? Kalau ada, kita geng ?. #11Months7Days

5 Các câu trả lời

Anak saya mmg banyak minum air masak. Dan saya xberikan dia air berperisa cm sirap atau oren. Jd kalau p mana2 pun mmg bw air masak. Susu tu dia minum juga dlm 3 kali sehari.

sme laa ng sy..ank first sy smpai daa 8y dia ttp lebih suka air msk dri air mnis..

sma 😂😂 jrang tau baby ska mnum ayaq msak ni 😅

Ye saya akan bagi Air masak saja...

🙋‍♀🙋‍♀ sama!