Minyak Bayini Mestika

Ada tak kat sini pakai minyak Bayini Mestika. Ok tak ye untuk baby?

Minyak Bayini Mestika
9 Các câu trả lời

ok je...sy dr bby newborn pkai smpy skrg ..dua2 ank pkai mnyk ni..smpy ke abg dia powm pkai lg ni utk urut2..

anak saya pkai Dr newborn sampai skng umur 5thun...Dan new bby ni pon msih beli minyk bayini

anak sy pakai ni dari baby sampai skrg 3 tahun lebih dah. alhamdulillah elok sgt² 😊

Baby sy okay pakai minyak mestika ni. Dari nb sampai sekarang dah 3 bulan.

anak saya pakai jadi ruam mungkin tak sesuai

1y trước

naik ruam selepas saya sapu. mula2 saya ingatkn ruam panas. tukar dgn tropika dah xda ruam mcm tu.

okey ... x panas seseuai untuk baby

baru nk mencobe

Saya!! Sy sukaaaa

1y trước

Boleh je tp jgn byk.

ok je