boleh tak minum milo setiap pagi? saya boleh telan tu je untuk breakfast.

ada tak kat sini mommies yg minum milo? sbb before ni saya coffee lover. teh o panas pun saya suka. tapi disebabkan saya tgh pregnant, saya pun stop lah sbb caffeine kan. so saya minum milo skrg. ya saya tahu milo pun ada juga caffeine sikit tapi saya nk minum air apa lagi selain tuuu

32 Các câu trả lời

Okay saya baru tahu milo ada caffeine 😭😭. Saya pun minum juga setiap pagii

2mo trước

Saya minum milo dngan teh dari trim 1 sampai dah masuk trim 3. Alhamdulillah takde ap² pun. cuma doktor sllu pesan msa buat tu kurang kan gula dia je. 😅

Saya hari2 minum selang seli teh/milo. Hb ok je 11-12. Kopi je tak minum

Hehehe saya pn minum milooo . Tp milo kosong 😅 tanpa gula / susu

sy plk gemar mkn serbuk milo😆😆🤭 alhamdullah masih ok semua..

boleh jer ..Sy minum air Milo juga tapi kadang-kadang jela...

sye dlu pregnant hari2 mnum milo. tp jgn buat manis2. tkut gdm pulak nnt

2mo trước

Betul tu. Saya pun bgitau doktor yg sya bleh telan milo dngan teh je. Doktor kta mnum je lah dripda tk mnum. asalkan jngn buat manis². 😄

bolh sis , sy pn mnum milo .. or nestum or nescaffe ... .

minum la air koko. boikot milo

Boleh minum, asalkan tak berlebihan.

hati2 takut sembelit. minum air kosong banyak2 ye