Duduk dengan mil

Ada tak kat sini duduk sekali dengan mil, husband macam bg hint2 untuk ddk dengan mil since 5 tahun yg lepas. Sbb mil ddk sorang. Tp risau tak kuat je sebab pernah ddk 1 bulan pun saya mcm tak senang duduk. Nak2 kalau masakan. Mil agak cerewet sikit. 😅 Kalau ank perempuan dia msk dgr jugak la puji2. Turn sy maybe tak kena dengan selera nya. So kalau cuti, husband yg tak over utk masak. 😊

16 Các câu trả lời

saya pernh ddok dngn mill..awal nya..semua indah.. tp lame2 entah lah strss jugk..mybe sebb kite tak dibesarkan dlm rumah tu..jd semua bnda xkena..bukan nk takotkan sis.. tp kalau bole elak kan ..atau ddok berdekatan je sis..semoga dipermudahkan urusann

maybe sis bleh tnye sil2 apa makanan yg mil suka, yela kan kita usaha je lah amik hati dia... maybe bru duduk sebulan belum knal hati budi, fikir yg positif je sis kalau terpaksa dduk dgn mil ni

rumah korg dekat tak?, maybe husband risau sama kot sbb kan sorgx, takut apa2x ,tapi kalau kata rumah dekat, cuba discuss dgn husband ,kot tiap minggu balik tgok ke, atau dia ulang alik ke.

3mo trước

Itulah sis, sbb mil pernah bercerita pasal biras yg lain, x mustahil la sy nanti pun sama jugak. Anyways thanks ya sis. 🫶

Kita membesar dari keluarga yang berlainan kan. Jadi susah nak dapatkan tuned "sebulu" tu. Better duduk asing. Kadang sebulan sekali je jumpa pun. Ada je yang tak kena dimata MIL 🥲

Banyakkan sabar. Kentalkan hati. Sentap, makan hati takkan pernah habis

bincang dgn suami