Anak baru 1 tahun 10 bulan cek upt positive for 2nd baby

Ada tak kat sini anak sulung baru 1 tahun 10 bulan tapi dah pregnant 2nd baby. Delay period 7days cek upt hari ni positive. Berdebar juga. Kami memang ada plan for 2nd baby tp bila cek upt rasa berdebar betul2 pregnant. Saya tak makan atau cucuk perancang. Kata-kata semangat mummies?

15 Các câu trả lời

Saya pregnant second bby masa anak first saya setahun 11 bulan.. Mula2 tu berdebar jgk hehe skrg rasa tk sabar nk tnggu bby kluar.. Bru 13 weeks 😍

Hi,normal ke xda selera mkn.. asal mkn muntah...smua mknan X masuk..bru nak masuk 5mnggu

8mo trước

sangat sangat normal dont worry mumy

ank sulung sya , ngam ngam umur dia 1 thun dh dpt adik🤣 adik dh klua dh🤣

rezeki awak... pergi klinik swasta utk cek...

Syukur, reda dan sabar. Take a good care