Saja tanya

Ada tak ibu2 yg stress mcm saya.. Musim pkp pulak tengah sarat nak besalin suami pulak kena cuti tampa gaji.. Rumah sewa nak kena bayar susu pampers anak nak kena beli bil2 semua kena bayar barang2 baby pon nak kena beli jugaq adoii sedihnya rasa.. Kali ni besalin tak mampu nak beli barang2 baby.. Pakai ja apa yang ada em..

2 Các câu trả lời

smoga di permudahkan sis. saya pun tngah sarat mngandung dan suami sya belum dpt bkerja selepas mngalami ecxiden moto hari tu . ni tngah mngandungkan ank ke 3 .

semoga dipermudahkan sis.. moga ini adalah pgalaman terakhir kita semua brsama kobid, sedih sgt bila tgk rmai yg trkesan dgn kobid ni.. stay strong yaa..❤️