Stretch Marks

Ada tak ibu² yg pkai nie msa mgndung? Okeyy tak?? Dia tkkn ada stretch marks ka lepas brsalin nnti?

Stretch Marks
50 Các câu trả lời

Saya guna ni, ank masuk 5,ALHAMDULILLAH tak de stretch Mark.

sy pkai maken teruk🤣🤣 merebak menjalar even tk garu

Saya sapu minyak zaitun... Beli kt mahnaz store...

Saya pakai yg ni juga masa anak pertama. Memang berkesan!

5y trước

Hrap² brkesan jgk dgn sya 😃

I pakai tiap malam, stretchmark merah makin naik je 😅

5y trước

Dari awal 8 minggu. Start naik 1 stretch mark merah.. setiap malam. Tapi makin naik haha. Tanda baby membesar ngan sihat

Saya Pakai tapi still ade stretch marks

ni ada jual dekat mana ya ? farmasi ke ?

Sy guna bio oil..sapu tiap kli lepas mndi..

5y trước

Sy sapu start 3bln pregnant..alhamdullillah stretchmarks xda bertmbh lepas tu..yg ada 2 3 garis halus xbrapa terang yg muncul sebelum guna bio oil..dia mmg kusus tuk pregnant punya..sy lupa2 ingat..mcm ada tulis sna bole sekatakn tona kulit gak..lgipun lepas guna xperna ada gatal tau rasa nak mengaru perut..nti klu sis p watson ka guardian ka..try cek bca balik kotak dia lar..tpi klu sy stakat nie..alhamdullillah ok..tpi harga bole tahan skit lar..tpi sy beli sebotol yg agak2 besar skit..smpi skrg belum habis..dah guna dlm 3bulan..bru habis guna 3/4 botol

Sblm mengandung smp skrg sy pakai

Brand nie ramai yg ckp ok...