Stretch Marks

Ada tak ibu² yg pkai nie msa mgndung? Okeyy tak?? Dia tkkn ada stretch marks ka lepas brsalin nnti?

Stretch Marks
50 Các câu trả lời

Terbaik.... misi siap tnye awk pkai ape perot cntik je.. sy pkai palmer ni la.. n now dah 38w.. hihi..

Nk tanya.. Beli kat mana ya. Sy pun skrg kandungan dh hampir masuk 7 bulan. Perut makin membesar dan gatal.

5y trước

Beli dkt guardian

So far saya pakai cream nie okay je buat masa nie. Takde stretch mark pon. Skrg saya pregnant 28w

I pakai ni ada jgk stretch marks, but lepas bersalin pakai Nivea Whitening Lotion. Lama2 hilang.

Sy xpernah guna tp klau sy rasa gatal sy garu/lap dgn tuala/napkin yg lembab....😘

Saya ade beli tapi belum berkesempatan nak pakai pg2 sbb dok layan morning sickness..

Saya pakai masa trimester kedua sehingga bersalin. Tp tetap ada strech mark .

Nak tnye.. Pakai cream ni waktu bile yee? Mase pregnant atau lepas bersalin?

Beli tp tk pakai sgt sbb bau die kena baju kena peluh jd lain hurmmm😪

5y trước

meh bagi kat saya sis 😅😅

Stretch marks tu genetic setahu saya..info dari doctor pakar