Mengharap..

Ada tak ibu2 yg development bby tak sama dgn week? Scan kat kk tdi, development kantung 4w tp skrg preganant dh 8w.. Ptot dh nmpk jantung.. Pernah miscarriage last year.. Setahun lbih ttc.. Cyst follicular plak tiba2 agresif.. Dri 2cm 2 mggu lepas jd 4cm hari ne.. Sy bkn jenis mkn atau pakai produk.. Dh cuba sehabis baik jaga pemakanan.. Sedih sbb mengharap yg ketiga sihat dlm rahim ne lepas yg kedua trun sndri msa 10w last year..

1 Trả lời

Faham perasaan awak, insyaallah doa yang baik baik

5y trước

In shaa allah, sy cuba positif smpai nect scan.. Harap semua baik2..aamiin