5week 5day

Baru pergi scan tp doc kata blm ada kantung. Takutnya knp tak nmpk kantung lagi. Orang lain scan dh nampak. First bby stelah ttc hmpir 6 tahun.

3 Các câu trả lời

Sy pegi scan masa 5w hritu nampak kantung shj. normal sis kalau tk nampak apa2 lg sbb kndungn kita kcil sgt lg. kadg2 scan mmg tk nmpak apa2. nnt sis pegi blik klinik masa 7-8w cmtu

sy 6week bru nmpak.. itu pun xbrape jelas.. In Shaa Allah nnti repeat scan lagi 2week mesti dh nmpak kantung..

sy 6w baru nampak. dont worry