Belum mampu tegakkan kepala

Ada tak ibu² yg ada pengalaman anak masih belum mampu tegakkan kepala bila tiarapkan.. bayi dh berumur 3 bulan++ tapi masih belum mampu angkat kepala bila lakukan tummy time.

1 Trả lời

Ikut bby jga sis ada yng lmbat ada yng laju, bby sya msa 3bulan lbih dah dpat angkat kepala, smpai dh 4 bulan tpi dia blum pndai meniarap, bila sya lakukan tummy time dia angkat kepala dia, tpi dia tak dpat lma, sbb blum pndai kawal kpala spenuhnya