checkup swasta bersalin gov

Ada tak ibu2 semua buat buku pink dkt kk tp checkup swasta dan bersalin di gov??nak tanyalah checkup swasta tu nt smpai kandungan 9bulan ke??

1 Trả lời

saya pernah buat buku pink, masa awal² check up kk 3 kali je, lepas tu check up swasta. sbb beranak kat swasta. tp kalau bukak buku pink, check up swasta, tp nak beranak kat gov, saya rasa bole je cuma nnti kalau check up swasta, dorg tk guna buku pink tu. swasta akan bagi buku check up sendiri. so kalau beranak pun nnti bg buku yg check up kat swasta tu.

4y trước

ikut la.. kalau mampu x de masalah.