Usia kandungan saya sekarang dah 25 weeks, tapi perut saya masih kecil.. sapa sama situasi mcm saya?

Ada tak ibu2 sama situasi mcm saya?

28 Các câu trả lời

normal sis. saya masa mengandung dulu dah 8bulan baru orang ingat saya mengandung 4bulan sebab perut kecik sangat. tapi dah sarat tinggal tunggu masa je nak beranak time tu.

Enjoy je pregnancy sis. Saya sekarang nak masuk 23w bangun dpd rukuk/sujud pun dah mengah 🥲 first baby nie. Saya pun selalu pakai baju loose. Segan org tengok bump

saya 8bln perut mcm 4bulan je awak, janji baby sihat even org duk mgata n terasa juga, tapi lantak la. kita yg bawa, berat baby pun cun.

takpe sis saya pon perut kecik je haa tak nampak sangat pon mcm pregnant..yg penting time check up semua ok je bby pon baik2 je..

normal sis..enjoy your pregnancy...nnti dh msuk 7-9bulan bru nmpak perut btw bby bump tak elok tnjuk tau..sharing is caring

saya 4 bulan dah mcm 6 bulan, orang duk kata apa saya buat tktau je. lain badan lain cara dia. ignore je apa org nak kata

normal ja...selagi doc cakap berat and saiz baby sesuai dgn usia kandungan alhamdulillah x dak apa2 nak dirisaukan..

Sy smpai ke bsalin perut kecik. Keluar2 bby 3kg++ juga. Anyway, psl perut tu xperlu risau. Dktr tak tgk pun

nk tya..sya period lambat 6 hari tpi sya deman sakit kepala tak ada seleran mkan adakan hamil

Sy pon org ckp perut kecik .. sy ok je.. janji baby aktif & sihat .. mmbesar ikut umur dia