New Mommy here

Hai ibu2 , kandungan saya kalau ikut LMP dah 8weeks. Tapi semalam saya scan Dr kata xnampak mcm dh 8 weeks. Mcm baru je dlm 4-5weeks. Dan Dr suruh saya dtg untuk scan semula dlm 2 minggu lagi. Ade x ibu2 kat sini pernah mengalami situasi yg sama mcm saya? Ni kandungan pertama. Semalam scan pon hanya nampak kantung ( 4-5 weeks ) tq ibu2

2 Các câu trả lời

Sy pernah gugur sbb patut 10w tp janin stop growing at 7w. Nanti repeat la scan another 2w

2y trước

ye ke. takut nye saya sis. harap2 baby okaylah. ye. dr suruh repeat scan lagi 2wk

sayaaaa. ikut period 10w, ikut scan 8w. dr kate normal je sbb period sy x stabil.

2y trước

inshaAllah jadi awak. tahniah tau. jage diri & kandungan baik2 ❤