Ukuran perut 27minggu

Hi , sudah 27week tapi ukuran perut baru 24cm . Dah dua kali scan . Dokter kata perut lari dari usia kandungan . Sekarang Kalau appointment kk wajib kene jumpa dokter . Ada tak ibu2 berpengalaman atau tengah alami situasi macamnie . Terasa down 😖

2 Các câu trả lời

sama mcm sy sis..tp sy baru 20w,ukuran perut 17cm..pon kena scan jgk dgn doctor..baby ok je..xpe sis,asalkan masa scan baby ok,doa je byk2 ya..

hi.. sy pernah alami dlu.tp kes sy,ukuran perut lebih dr usia kandungan.n last mmg baby kluar besar sbb mse mgndung ada GDM