Mengidam tapi tak dapat

Ada tak ibu2 kat sini, teringin nak makan apa2 tapi tak dapat2 lagi? Saya teringin nak kek tapi tak dapat2. Nangis sampai harini 😂 dah 30weeks harini. Risau anak cengeng ja esok 🥲

3 Các câu trả lời

Ya Robbi.. Sy cheatdays masa trimister ke2 je. Sy GDM on controlled. mitos lah semua tu anak cengeng. 😁 Awak nak, mkn je lah sepotong kecil kek buat sampai hajat teringin tu.

sye teringin mkn kek kawen.. nasib baik lah dpt adik kawen.. bedal dia punya kek.. 😂😂

Xdelah tu mitos je