Jahitan terbuka

Ada tak ibu2 jahitan bersalin trbuka ,sy sudah 11 hari brsalin dan jahitan sy trbuka untuk yg ke 3 kali dan sy serik utk jahit blik ,ibu2 ada tak petua atau cadangan cream untuk cantumkan luka

3 Các câu trả lời

boleh cuba cuci luka guna chlorhexidine solution then biar kering. then boleh sapu duoderm gel. sapu 2 kali sehari dekat tempat jahitan and area sekeliling dia. dia bantu cepat cantumkan luka. boleh cari dekat farmasi.

3t trước

Baikk2 sis terima kasihh 🥺🥺sy harap luka sy cpat cantum blikk