scan 7 week

ada tak ibu2 dlm ni yg scan 7week kantung masih kosong? lpastu ibu2 repeat scan tak ?

3 Các câu trả lời

repeat. 9w masih kosong dan kantung tak membesar. kandungan tak menjadi dan tunggu gugur dalam tempoh 2 minggu. kalau darah tak turun, proceed ke hospital. tu case Sy lah. semoga takde apa2 masalah utk awak

ahaaa mcm sy laa.. mmg repeat lain scan tu. sbb risau takut kantung kosong atau tak menjadi. repeat semula pd 2 minggu akn dtg. alhamdulillah ada nmpak yolk sac bagai

Repeat.. tp g klinik lain yg mesin dia canggih sikit.. terus nmpk clear..