Leher hitam

Ada tak ibu2 dlm ni bile mengadung leher jadi hitam.. dh puas tonyoh sabun mcn tu jugak.. ada tips nk hilangkan tak..#ingintahu #pleasehelp

21 Các câu trả lời

lepas bersalin biasa mudah hilang.. kadang sebab pembawakan. tapi bab ni ada cara juga terutama bab penjagaan pemakanan. jangan amik process food.. banyak makan sayur buah.. kurangkan ambil gula.. insha Allah boleh kasi kulit nampak ok balik

3y trước

welcome 😊

Hormon tu sis... Nanti lepas bersalin hilang.. Saya jadi kat tiakkk😆leher ok.. After bersalin ilang sendri kita scrub2 masa pantang tu then ok.

sy kat leher x hitam tp ketiak dan celah kangkang yg hitam..malu oitt nk bersalin nanti 🤭 harap2 hilang laa lps bersalin nanti..

3y trước

mcn tu pulak..

nanti lepas bersalin dia akan hilang, saya sebelum bersalin pun hitam leher habis. mcm2 sabun tonyoh tak jalan jugak 😅

Jgn risau sis, nnti lepas bersalin tonyoh dgn scrub.. Nnti hilang la kalau buat skrg mmg tk jadi apa 😅

sye pon mcm tu sis kt tngn semua celah² ad..mak sye kate nnti lps berslin bersih blik kulit nye

saya leher tak hitam .tapi ketiak jadi hitam..huduh oi ..malu kt laki ketiak dia putih

3y trước

hahah.. lahai..

Samaaaa. Bukan leher jem semua celah. Dah tonyoh2 pun sama jugak. 😔

sama.. celah2 jd hitam begaris.. harap lepas bsalin kmbali normal

sy lepas bersalinkan anak terus dh tkde hitam.. mgkin pembawakan budak..