Leher hitam

Ada tak ibu2 dlm ni bile mengadung leher jadi hitam.. dh puas tonyoh sabun mcn tu jugak.. ada tips nk hilangkan tak..#ingintahu #pleasehelp

21 Các câu trả lời

sme la ptu ad mcm jrawat pasir kt leher...hrp lps bsalin hilang...

3y trước

mcn tu ada jugak..

sya pn mcm tu ..lps brsalin alhamdulillah hilang hitam2 semua tu

lepas keluar bby nanti akan hilang.. normal je tu.. xya risau

Sama mcm sy.. Semua hitam jd mcm berdaki.. Nasib suami ok je

3y trước

itu la tu

xhitam masa ngndung. lpas bsalin jdi hitam..tp lma2 hilang..

sy lak kt ketiak.. aduhh malu btol gn suami

normal sis, nt ilang lepas bersalin

samalah. penat tonyoh nak bagi hilang

nnt dah bersalin akan hilang

sama la