kencing kotor

Ada tak ibu2 dalam ni. Yg pernah kena kencing kotor masa mengandung?? Ade tak petua nak hilangkan kencing kotor tu.

46 Các câu trả lời

saya pnh sis 2x msk wad.. sis bnykkan air msak dan mnm air barli rbusan sndiri tnpa gula

mnum ural sis .. beli dkt farmasi .. sy 3 hri mnum 2x shari .. kncing dh x kotor ..

Minum air byk, minum air Bali rebus sndri(tanpa gula), mnum air kelapa muda

Mnum air byk2..sya perna kena,sya mnum air kelapa..pas tu ok dah

mnum air msk bnyk2...n sy amalkn mnum air lemon ksg suam...in shaa Allah

Pernah kena sekali je . Nurse pesan byk minum air kosong .

Pernah kena. ..sampai masuk wad..org kata minum air barli

Refer dokter. T dokter akan bg antibiotik. Sat ja lega..

Minum air kelapa.. Ia sangat baik utk kencing yg kotor

Minum air masak banyak & jangan tahan air kencing