fibroid 8x6 cm semasa hamil?

Ada tak ibu mengalami masalah mcm saya fibroid sebesar 8x6 cm.. dn penyelesaian nya mcm mn..sesiapa ada pengalaman boleh share..sekarang rasa tertekan..kandungan dh 12 minggu.

1 Trả lời

Fibroid ni boleh mengecil kalo sis kawal pemakanan.. Jgn mkn sebarangan.. Sis boleh Google pemakanan yg boleh kawal fibroid.. Sy before ada 2 fibroid.. Tp skrng tinggal 1 jerk dlm 6cm.. Skrng da 29mgu da

5y trước

Sy mula2 dlu pown stress gak.. Tp last2.. Da makin lega skit da.. Sis jgn stress sgt yer... X elok tok baby.. Sis kawal pemakanan jerk.. Elakkan pemakanan yg boleh uatkan fibroid tu makin membesar..