susah kencing lepas bersalin normal ?

ada tak ibu ibu yang susah kencing lepas bersalin normal ? mohon bantuan .#bantusharing #seriusnanya

3 Các câu trả lời

sy pun mcm tu...ye rasa nyilu je..sy g klinik just masuk mulut itik ....sampai dia orang ckp sy ni mcm2x..doktor tu ckp kencing 4 jam sekali...sampai bis pantang still lagi macm nie...

ms puan brsalin dlu czer or normal? jika sush nl kencing .better puan g klnik pakar sakit puan utk chck jika ada pape yg abnormal berlaku..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

susah kencing atau takut nak kencing? kena tahu yg mana satu u rasa tu. rasanya kalau minum air banyak senang je kencing/lawas